aar niet-beperkend compressies

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

aar niet-beperkend compressies

caicai2017
Het doel van Circularity: Guiding the Future of Design is om ontwerpers en productmakers in de hele industrie een gemeenschappelijke taal voor circulariteit te bieden.
De gids is gemaakt in samenwerking met de studenten en medewerkers van Central Saint Martins, University of the Arts London en met inspiratie van Global Fashion Agenda. Hieruit volgt het idee dat de toekomst van design kansen biedt. Geloof in die overtuiging is cruciaal voor het ontwerpethos van Nike, waarin het cre?ren van de toekomst van sport een fundamentele hoeksteen is.
In de loop der jaren is de visie van Nike Air Huarache Mujer Nike om problemen Nike Air Max 1 Womens op te lossen verbreed van een die alleen de kruising van atleet en product beschouwt naar een die de hele atleetecologie holistisch bekijkt - dat is waar kwesties van duurzaamheid enorm belangrijk worden.
Een voorbeeld van duurzaam ontwerp bij Nike is nieuw denken over hoe het materiaalpalet kan worden verbeterd - waaruit blijkt dat duurzaamheid geen beperking is, maar een katalysator voor innovatie. Een platform zoals Flyleather is een voorbeeld van het cre?ren van een minder impactvol en duurzamer alternatief voor oude normen. Dit is slechts een voorbeeld van hoe nieuwe technologie?n helpen bij het ontdekken van een nieuw perspectief. Hoewel het een voorsprong bevordert, is er altijd het geloof in kansen om dingen beter te doen. Het doel is om producten te maken die circulariteit bevorderen - producten die langer Nike Air Max Classic BW Mujer meegaan Adidas Ultra Boost Womens en zijn ontworpen Adidas NMD Womens met het oog op het einde.
"We hebben de plicht om de complete ontwerpoplossing te overwegen, inclusief hoe we deze aanschaffen, maken, gebruiken, retourneren en uiteindelijk hoe we het opnieuw bedenken", zegt John Hoke, Chief Design Officer van Nike. Beweging zonder beperking - dat is de hartslag van de nieuwe collectie van Nike Yoga.
Ontworpen om oneindig veel comfort te bieden op een yogi's mat en daarbuiten, bevat de collectie Nike's nieuwste performance-stofinnovatie: Nike Infinalon.Het resultaat van meer dan twee jaar ontwikkeling, Nike Infinalon betreedt de yogamarkt, met stretch, maat, zachtheid en gladmakende top van geest voor de ultieme matervaring. Met dezelfde hoeveelheid uitgeoefende kracht is de rek en het herstel van Infinalon bijna het dubbele van die van een stof gemaakt van spandex. www.jonathanmoyal.fr In www.bellezasanz.es tegenstelling tot Nike Air Max 95 Femme stretch-lockout in spandex, biedt Infinalon een comfortabele en consistente pasvorm door een zacht maar niet-beperkend compressiesysteem dat met u meebeweegt. Met dit fijnere garen dat in meerdere lagen is geweven, ontvangen yogi's een materiaal met een hoge dichtheid en een laag gewicht, daarom bieden de stapelproducten van de collectie een ademend, lichtgewicht gevoel. De nieuwste yogacollectie van Nike is ontworpen om inclusief te zijn, voor alle geslachten en lichaam soorten, van extra kleine tot grote maten. Doordachte naadplaatsing en minimale afwerkingen dragen bij aan een zero-distraction kledingervaring. De collectie omvat leggings, broeken, shorts en body's - er komt nog meer. De sportbeha heeft een veel moeilijkere taak dan de dagelijkse beha. Met als doel de ondersteuning, het comfort en het vertrouwen Adidas NMD Femme te bieden dat Nike Air Huarache Womens vrouwen nodig hebben om absoluut een workout te verpletteren, moet dit kledingstuk, dat vaak ongezien blijft, synoniem zijn met de descriptoren "functioneel" en "betrouwbaar". Immers, zonder gaan een goede beha betekent zonder sport gaan.