choen worden samen verkocht en

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

choen worden samen verkocht en

caicai2017
Het reflecterende patroon van suikerschedels op de Air Force 1 is ge?nspireerd op La Calaca, een instrumentaal deel van de altaren die tijdens de vakantie zijn gemaakt en die de reis van het leven na de dood aangeven. Het wit vertegenwoordigt de suiker, terwijl kleuren de creatieve Nike Air Zoom Pegasus 34 Femme Homme ontwerpdetails van het traditionele aanbod tot leven brengen.
La Catrina, of vrouwelijk skeletfiguur, is vertegenwoordigd in de jaarlijkse traditie en duidt op een gelukkig hiernamaals. In de Air Max 95 neemt La Catrina vorm aan door de vormen van het menselijk lichaam in de schoen. Het vetersysteem reproduceert de ribben, de zool imiteert de wervelkolom, terwijl het bovenwerk, in mesh en suede, overeenkomt Adidas ZX 700 Mujer met de spiervezels.
Traditioneel bevat elke ofrenda - of altaar - de vier natuurlijke elementen: water, lucht, aarde en vuur, elk met een specifieke betekenis achter het begeleiden van zielen door het hiernamaals. In dit pakket belicht de Nike Cortez enkele essenti?le elementen met afbeeldingen op de inlegzolen. Confetti wordt gebruikt om de lucht te vertegenwoordigen, kaarsen duiden op het vuur dat richting geeft, een keramiek houdt het Adidas Superstar Womens voedsel vast dat de aarde illustreert, met details die het water uitdrukken.2019 - Twee van de favoriete Nike-silhouetten van Cactus Plant Flea Market komen samen in een unieke mashup voor de tweede release van Nike By You met het in New York gevestigde merk. De Air Force 1, voor het eerst uitgebracht in 1982 en een consistente rotatieslijtage door CPFM, krijgt een gedurfde esthetische verfraaiing Nike Air Huarache Womens van grafische letters uit de door Wilson-Smith ontworpen Air More Uptempo uit 1996. Een zesdelige Nike x CPFM kledingcapsulecollectie - be?nvloed door CPFM's eigen archief van vintage Nike-stukken en met oversized grafische afbeeldingen en speelse verwijzingen naar het "Just Do It" -ethos van het merk - volgt de Air Force 1. De capsule geeft 28 oktober 1919 uit - Odell Beckham Jr.'s Week 15 Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ Uptempo Cleat Nike Air Max 90 Damen Rosa is een eerbetoon aan zijn alma mater in aanvulling op zijn favoriete professionele basketbalteam met een paarse en gouden colorway.
De brede ontvanger draagt ??de schoenplaatjes tijdens zijn opwarming van de pregame voorafgaand aan de uitwedstrijd van Cleveland Browns tegen de Arizona Cardinals op 15 december 2019 - De oorsprong van het nieuwste Nike ISPA-ontwerp heeft een eenvoudige basis. Hoewel Nike Air Max 720 Womens de Nike Air VaporMax Flyknit comfortabel is (om al zijn lichtgewicht, responsieve redenen), lijdt de schoen tijdens de stortbuien van de zomer en de gestage regenval van de herfst. De oplossing - het uitvinden van een geavanceerde afneembare mantel die de Nike Air VaporMax Flyknit snel transformeert in een waterbestendige gatorboot - is gebaseerd op alle vier elementen van de ISPA-ontwerpprocessen.
De inspiratie komt van fietsspats, een Nike Air Max 270 Womens idee van fietsforenzen effectief opruimen en aanpassen aan een slankere vorm die de drager beschermt tegen nat weer. Als je improviseert met de lijkwade, kunnen ook een aantal tamelijk koele, stilistische standpunten worden gevormd.
De mantel en schoen worden samen verkocht en de mantel kan ook worden gebruikt met een bestaand Nike Air VaporMax-product. 2019 - Deze Nike Air Force 1 tovert de Nike Air Max 1 Mujer nostalgische spontaniteit van het bladeren door een rek met indiebladen voor creatieve inspiratie. Off-register afdrukken op de bovenste rust onder transparant stiksel op de Swoosh in zowel flash crimson als roze. De grafische afbeeldingen op de bovenkant, doorkruist door een rasterachtige achtergrond en een luid lettertype, doen denken aan de creatieve omzetting van idee?n uit het tijdschriftenrek nemen Nike Air Max 90 Femme en overzetten naar het schetsboek. De schoen Nike Air Force 1 Womens maakt deel uit van een breder pakket, dus zoek ook naar vergelijkbare grafische hits op andere kleuren.