marathon, en ongeveer 47.000 geüploade geg

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

marathon, en ongeveer 47.000 geüploade geg

yaya2017
In een Asics Gel Lyte 3 Femme aankondiging eerder dit jaar zei de groep: "Het is duidelijk dat sommige vormen van technologie een atleet hulp bieden die in strijd is met de www.aazmotos.fr waarden van de sport." Sindsdien heeft het een technisch comité ingesteld om de schoenvraag te bestuderen, en om een ??rapport met aanbevelingen op te stellen. Nike Internationalist Mujer (Het rapport was oorspronkelijk bedoeld om tegen het einde van het jaar aan het publiek te worden vrijgegeven; het zal nu naar verluidt worden vrijgegeven Nike Air Max 90 Donne in 2020.) Toen we Nike vorig jaar vroegen of zijn schoenen I.A.A.F. zouden kunnen schenden. regels, zei een Nike Air Max 90 Mujer Negras woordvoerder dat de schoen "voldoet aan alle I.A.A.F. Adidas ZX Flux Femme productvereisten en vereist geen speciale inspectie of goedkeuring. ”Donderdag zei het bedrijf in een verklaring:“ We respecteren de I.A.A.F. en de geest van hun regels, en we cre?ren geen hardloopschoenen die meer energie Nike Air Max 270 Damen teruggeven dan de hardloper verbruikt. "

Er bestaat niet zoiets als een grootschalige gerandomiseerde controleproef voor marathons en schoenen, maar er Nike Internationalist Damen is Strava, een fitness-app die zichzelf het sociale netwerk voor atleten noemt. Bijna elk weekend concurreren duizenden hardlopers in races, registreren Nike Air Max 97 Womens hun prestatiegegevens op satelliethorloges of smartphones en uploaden hun racegegevens naar de app. Deze gegevens omvatten dingen Nike Internationalist Femme zoals een racenaam, finishtijd, Nike Internationalist Mujer splitsingen per mijl en algemeen hoogteprofiel. En ongeveer een op de vier races bevat zelfgerapporteerde Adidas ZX Flux Womens informatie over de schoenen van een hardloper. Al met al omvatten deze gegevens raceresultaten van ongeveer 577.000 marathons en 496Nike Air Max 97 Femme .000 halve marathons in tientallen landen van april 2014 tot december 2019.Deze benaderingen zijn in wezen identiek aan de On The The Times gebruikt Nike Air Max 2017 Donne afgelopen zomer. Zie dat artikel voor meer voorbeelden en methodologische details.

We hebben de prestaties van de schoenen gemeten met behulp van Adidas ZX Flux Dam vier verschillende methoden - elk met zijn eigen sterke en zwakke punten: geen van deze benaderingen zijn perfect, maar ze wijzen allemaal op dezelfde www.anjakemper.de conclusie: er gebeurt iets in races met de Vaporfly en Nike Next% schoenen die niet met de meeste andere soorten populaire Adidas Superstar Femme schoenen. Meer dan 110.000 atleten hebben Nike Air Max 90 Mujer Blancas gegevens geüpload voor meer dan één marathon, en ongeveer 47.000 geüploade gegevens voor drie Adidas Superstar Mujer of meer marathons. Met de Strava-gegevens kunnen we deze herhaalracers in de loop van de tijd volgen terwijl ze van schoenen wisselen.