yperblue is vanaf 8 novemb

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

yperblue is vanaf 8 novemb

caicai2017
De Air Max en Air Max 200 in dit pakket zijn een eerbetoon aan Nike Air Force 1 Dames de maker van het Swoosh-logo en maken gebruik Nike Air Max 97 Mujer van een onderling verbonden articulatie van het Nike-logo. Beide schoenen bevatten de boodschap: "We hebben onze schoenen naar een vrouw genoemd" en zijn bedekt met een gouden Nike Swoosh-bedel aan de veters - een ode aan Davidsons gouden Swoosh-ring die Phil Knight haar in 1983 schonk. Het pakket komt uit in Noord Amerika 21 november. Dit pakket, exclusief gemaakt voor kinderen, maakt gebruik van Air Max- en Air Force 1-silhouetten om de merkcampagnes van het bedrijf in de jaren 90 en begin 2000 te vieren. Inspirerend voor activiteit en plezier met een retro abstract ontwerp, het Dunk It Pack verschijnt op 27 november in Noord-Amerika. Het Time Capsule Pack Nike Air Max 90 Womens is ge?nspireerd op de gedurfde kleuren en het www.bellezasanz.es uiterlijk van retro Nike printadvertenties. Over vijf silhouetten - Air Force 1, React 270, Flight 89, Air Max 1 en Air Max Adidas Superstar Mujer Plus - is de iconische Nike Swoosh wit omlijnd en bedekt met rode en zwarte onderling verbonden logo's. Het Time Capsule Pack verschijnt op 27 november in Nike Internationalist Mujer Noord-Amerika. Het Future Swoosh-pack voor heren bevat Air Force 1, 270 React, Air Max 1 en Air Max Plus silhouetten - allemaal ontworpen met een futuristische benadering van de Swoosh. The Future Swoosh Pack-releases in Noord-Amerika december 20.2019 - Ge?nspireerd door haar liefde voor knutselen en haar stijladvies om trouw te blijven aan jezelf, werken Mille Bobby Brown en Converse opnieuw samen om drie uitingen van de klassieke Chuck Taylor en Chuck tot leven te brengen 70 silhouetten.
2019 - Week 10 van het profvoetbalseizoen 2019 brengt een frisse frisse esthetiek voor de warming-up van Odell Beckham Nike Air Force 1 Mujer Jr. Deze weergave van de Nike Vapor Untouchable Pro 3 OBJ Uptempo Cleat Nike Air Force 1 Womens is een knipoog naar de Nike Air Frosted Spruce, die een mintgroene kleur heeft.
De klamp verschijnt tijdens het pregame van de thuiswedstrijd van Cleveland Browns op 10 november tegen de Buffalo Bills.2019 - Ringtone rap. Tweestaps garage. Afdrukken op denim. Pinwheels op caps. Dit is het stilistische milieu van de Nike Air Max Plus 3. De sneaker is van het nieuwe millennium, gemaakt door braggadocio - geavanceerde technologie in een slank silhouet.
Bij aankomst had de schoen een bijzondere resonantie in het Verenigd Koninkrijk, waar hij de straatstijl en clubscènesfeer overeenkwam met een T en het vroege vuiltijdperk overbrugde met zijn flitsende UKG-voorbode. De Tn3 was net zo comfortabel als accent op de Italiaanse luxe streetwear van de dag als aanvulling op een flodderig trainingspak.
In 2019 keert Nike Internationalist Dames de schoen terug naar Nike Air VaporMax Dames vorm en met integ
De OG Tn3 in Hyperblue is vanaf 8 november verkrijgbaar bij SNEAKRS, Foot Locker en geselecteerde retailers. Hyper Violet en Wolf Grey-versies vallen op 30 november op nike.com, Foot Locker en select retailers.2019 - Vooruitlopend op een internationaal vriendelijke, kregen alle Amerikaanse damesvoetbalteams van het Amerikaanse damesvoetbal Nike viersterren Nike-laarzen voor de overwinning van het Amerikaanse team in Parijs. De nieuwste ster heeft een vlag-ge?nspireerde achtergrond, terwijl de colorway een gouden aanpassing is van de grijze Victory Pack-laarzen die op het veld worden gedragen door de atleten tijdens het toernooi van afgelopen zomer. Hierboven worden de laarzen gepresenteerd om Alex Morgan, Mallory Pugh en Jessica McDonald en middenvelder Nike Air VaporMax Womens Megan Rapinoe te sturen, wiens namen op de mediale zijde Nike Air Max 90 Womens Pink zijn gedrukt.